BELEEF

de boerennatuur

Graag laten wij u meebeleven en genieten van het platteland door u een kijkje te laten nemen in het leven van de natuurboer.

Boerderij PolderZicht is hier volledig voor ingericht. Zo zijn er tal van activiteiten te boeken: o.a. een tochtje met de trekschuit, peddelen met een kano of een rondleiding langs de melkrobots, koeien en kalfjes. Natuurlijk is er ook nog de weidevogelsafaribus. Samen met de boer wordt een rondrit gemaakt door de weides en langs de speciaal voor de vogels aangelegde plasdrassen.

In de toekomst zal er op boerderij StadsZicht ook steeds meer te beleven zijn. Op dit moment kunt u naast een bezoekje aan het boerderijwinkeltje ook een bezoekje brengen aan onze eerste bewoner: Puk de haan! De komende tijd zijn we druk aan het verbouwen om er voor te zorgen dat u de boerennatuur volop kunt beleven!


Beleef het boerenleven op boerderij StadsZicht

 Hasselterdijk 43a in Zwolle

Activiteiten op boerderij PolderZicht

 Oude Wetering 139a te Mastenbroek

Pelleboer - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Trekschuitvaren

Met de schuit door het poldergeluid.. Boer Pelleboer neemt u mee door een van de oudste polders van Nederland! We gaan terug in de tijd en ontdekken een stukje geschiedenis van dit mooie gebied. Vraag naar de mogelijkheden! 

Pelleboer - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Kanovaren

De kano's liggen al voor u klaar.. U hoeft alleen nog maar te water te gaan waarna u een mooie tocht door het oude polderlandschap van Mastenbroek te wachten staat! Vraag  naar de mogelijkheden! 


Pelleboer - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Boogschieten

Schiet hem in de roos! Achter in de stal van Boer Pelleboer liggen de pijlen en bogen al te wachten.. Boogschieten tussen de koeien is een hele belevenis! Vraag  naar de mogelijkheden! 

Pelleboer - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Weidesurfen

Hou u goed vast! Al zittend op een strobaal achter de trekker surft u over het weiland van Boer Pelleboer.. Een ervaring om nooit te vergeten! Vraag  naar de mogelijkheden! 

Pelleboer - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Vlottenrace

Samen met je team probeer je een zo goed mogelijk vlot te bouwen om vervolgens zo snel mogelijk (en het liefst droog!) aan de overkant te komen. Een zenuwslopende race voor jong en oud! Vraag  naar de mogelijkheden! 

Pelleboer - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Fierljeppen

Polsstokverspringen, beter bekend onder de Friese naam fierljeppen. Wie durft de uitdaging aan en weet droog aan de overkant te komen? Vraag  naar de mogelijkheden! 


"Beleef de boerennatuur!"