Geen evenement gevonden

 

Bij ons is er volop gelegenheid om de boerennatuur te proeven. Zo kunt u bij Pelleboer StadsZicht terecht in ons PelleBoerderijwinkeltje voor heerlijke Red de Rijke Weide kaas van Pelleboer PolderZicht, natuurvlees van onze eigen runderen, verse groenten van het land en eieren uit het kippenhok. Ook zijn er diverse streekproducten verkrijgbaar. Verder is er de mogelijkheid om zelf lekker in de natuur te vertoeven en te oogsten van uw eigen moes-of smultuin!

Kom eens langs op boerderij PolderZicht of StadsZicht en proef de boerennatuur...

 

Graag laten wij u meebeleven en genieten van het platteland door u een kijkje te laten nemen in het leven van de natuurboer.

Boerderij PolderZicht is hier volledig voor ingericht. Zo zijn er tal van activiteiten te boeken: o.a. een tochtje met de trekschuit, peddelen met een kano of een rondleiding langs de melkrobots, koeien en kalfjes. Natuurlijk is er ook nog de weidevogelsafaribus. Samen met de boer wordt een rondrit gemaakt door de weides en langs de speciaal voor de vogels aangelegde plasdrassen. 

In de toekomst zal er op boerderij StadsZicht ook steeds meer te beleven zijn. Op dit moment kunt u naast een bezoekje aan het PelleBoerderijwinkeltje ook een bezoekje brengen aan onze eerste bewoner: Puk de haan! De komende tijd zijn we druk aan het verbouwen om er voor te zorgen dat u de boerennatuur volop kunt beleven!

"Een dagje de boer op voor jong en oud!"

 

Met een positieve zorgzame manier van begeleiden bij het werk op de boerderij biedt boer Pelleboer dagbesteding voor mensen met een hulpvraag. Het uitgangspunt is zorgzaam zijn met aandacht voor elkaar.

Elk mens is uniek en waardevol. We willen bijdragen aan een zinvolle levensinvulling. De zorg is ontstaan vanuit liefde voor mens, natuur en buitenleven   .  

" Met zorg bieden in de natuur zie je mens en dier weer opbloeien: B(l)oeiend resultaat"

Welkom bij Boer PELLEBOER...

beleef het boerenleven...

Boer Pelleboer

Ons laatste nieuws....

Odoo - Sample 1 for three columns

Locatie PolderZicht

Odoo - Sample 1 for three columns

Locatie StadsZicht

Odoo - Sample 1 for three columns

Proef

.

Odoo - Sample 1 for three columns

Beleef

.

Odoo - Sample 1 for three columns

Zorg